N:o 14 TAMMIKUU 2018 Keskiviikko 2018-01-24
Edellinen - Seuraava - Kaikkiin
Kaiken maailman asioita kaikesta maailmasta! - Toimitus

2018. Presidentti ja aktiivimalli. Osat 2 ja 3.
Sauli Niinistö on jokseenkin eri mieltä siitä, että tuloerot ovat Suomessa liian suuret. Kuvasarja

Tästä se alkoi! Arkistokuva ennen ensimmäistä yritystä 2006.

Tiistaina 20. syyskuuta 2005. klo 14:36. Kuva. "Paras imago" Ilta-Sanomat tiistaina 20.09.2005. "Markkinointiväen mielestä Sauli Niinistö selättää Tarja Halosen julkisuuskuvallaan".
Kuvateksti: "Presidenttiehdokas Niinistö kiri julkisuuskuvatutkimuksessa Tarja Halosen ohi."

Tekstissä "tutkimuksesta " kerrotaan seuraavasti: " Tuoreen kyselyn mukaan markkinointiviestinnän päättäjät arvioivat Niinistön julkisen kuvan parhaaksi presidenttiehdokkaista. Yhteensä 71,4 prosenttia piti Niinistön julkisuuskuvaa hyvänä tai eritäin hyvänä. Presidentti Tarja Halosen vastaava luku oli 64,5 prosenttia Kampanja-lehden kyselyssä. 9.-11. syyskuuta toteutettuun kyselyyn vastasi 4 099 markkinaviestinnän päättäjää ja ammattilaista. - Se on ammattikunta, joka työssään muun muassa seuraa kampanjoinnin ulkonäön kehittymistä."
Viimeinen lause on jutussa haastatellun Kampanjalehden päätoimittaja Petri Nevalaisen. Kuva: Pertti Manninen. 

http://www.nettisanomat.com/2005/09/20/
etusivu.htm#toinenkuva

http://www.helsinkilehti.fi/2018/01/24/etusivu.html

2018.
Aktiivimalli. Presidentti kumileimasimena 2. Lue!
Aktiivimalli. Presidentti kumileimasimena 3. Lue!

Sauli Niinistö
on jokseenkin eri mieltä siitä, että tuloerot ovat Suomessa liian suuret. Lue!

Lunta etelä-rannikollakin. Kuva
Arkisto 2012. Sauli Niinistö.
Gallupit ja vaalien 1. kierros 2012. Lue!
Väärä suunta!
Kuvat
Lunta tupaan! Kuva

Viikon vaikea kysymys. Lue!

Aktiivimalli. Presidentti Niinistön naiivi usko työllisyyskurssien järjestämisen mahdollisuuksiin. Lue!
Aktiivimalli. Presidentti Niinistö hyväksyi lain. Lue!
Aktiivimalli.
Vastenmielinen Vartiainen. Lue!

Aktiivimalli.
Ministeri vs, allekirjoittaja. 250 kuvaa


2018. Viikkosanomat-blogista.

2018. Aktiivimalli. Presidentti kumileimasimena, osa2. Sauli Niinistö: ”… minä en viitsinyt kirjoittaa uudelleen samaa lausumaa. Se olisi ollut naurettavaa, suoraan sanottuna.”

tammikuu 22, 2018

2018. Aktiivimalli. Presidentti kumileimasimena, osa2. Sauli Niinistö: ”… minä en viitsinyt kirjoittaa uudelleen samaa lausumaa. Se olisi ollut naurettavaa, suoraan sanottuna.”

Uusi Suomi julkaisi tarkan selostuksen ja keskustelun Kallion kirkossa järjestetystä presidentinvaalitentissä:

”MTV:n toimittaja Jussi Kärki kysyi vaalitentissä [Pekka] Haavistolta aktiivimalliin liittyen, milloin hänestä on tullut ”tuollainen populisti”.

–Olisin tässä tilanteessa ilman muuta käyttänyt lainopillista asiantuntemusta eriarvoisuuskehityksen osalta.”

”Samalla tavalla presidentti voi joko jättää lausuman tai sitten pahimmassa tapauksessa jättää asian allekirjoittamatta, jolloin se palaa eduskuntaan, Haavisto vastasi.”

”Huomasin myöhemmin, että presidentti Niinistö omassa puheessaan sanoi, että tämä ei ehkä toteudu kaikissa maan osissa. Tämähän on se aktiivimallin ongelma: siihen sisältyy eriarvoisuutta, Haavisto jatkoi.”

”Hän korosti äänestäneensä eduskunnassa aktiivimallia vastaan.”

”Sen jälkeenhän siinä on muuten tullut esiin myös muita puutteita, joihin hallituspuolueetkin ovat kiinnittäneet huomiota. Mielestäni tämä on erittäin tärkeää yhteiskunnallista keskustelua, jotta ihmiset eivät syrjäytyisi. Tämä nousee kaikkialla Suomessa nyt esiin siellä, missä aktiivimallin ehtoja ei voi toteuttaa, Haavisto kommentoi.”

”Istuva presidentti Sauli Niinistö vastasi Haavistolle, että tämä olisi tarkkaan lukemalla huomannut eduskunnan lausuneen aktiivimallista, että on vaarana, etteivät sen kaikki tavoitteet toteudu ja siksi asiaa halutaan seurata.”

”Siksi minä en viitsinyt kirjoittaa uudelleen samaa lausumaa. Se olisi ollut naurettavaa, suoraan sanottuna. Juristeja tässä on kuultu vaikka kuinka monta, Niinistö totesi.”

Lyhennetty katkelma Uuden Suomen kirjotuksesta Pekka Haavisto vastasi populisti-väitteeseen MTV:llä: ”Tämä on erittäin tärkeää yhteiskunnallista keskustelua”

Kirjoitus kokonaisuudessaan täällä:
https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/239918-pekka-haavisto-vastasi-populisti-vaitteeseen-mtvlla-tama-erittain-tarkeaa


KOMMENTTI
Kirjoituksen otsikko ”Presidentti kumileimasimena, osa2″ täydentää kaksi viikkoa sitten sunnuntaina 07.01.2018 julkaisemaani kirjoitusta: ”Presidentti Sauli Niinistö hyväksyi työttömiin kohdistuvan aktiivimallin, entä presidenttiehdokas Niinistö?”
http://viikkosanomat.fi/2018/01/07/presidentti-sauli-niinisto-hyvaksyi-tyottomiin-kohdistuvan-aktiivimallin-enta-presidenttiehdokas-niinisto/

Tässä kirjoituksessa toin ensimmäisen kerran esille omissa kirjoituksissani presidentin kumileimasinroolin.

Viikkosanomat. Pertti Manninen. Maanantai 22.01.2018 16:07.

Lue myös!
Vastenmielinen Vartiainen. Limbo Peter Nymanin haastattelussa.
http://viikkosanomat.fi/2018/01/11/vastenmielinen-vartiainen-limbo-peter-nymanin-haastattelussa/

2018. Presidentti Niinistön naiivi usko työllisyyskurssien järjestämisen mahdollisuuksiin.
http://viikkosanomat.fi/2018/01/13/presidentti-niiniston-naiivi-usko-tyollisyyskurssien-jarjestamisen-mahdollisuuksiin/

Sipilän aktiivimalli
http://viikkosanomat.fi/2018/01/13/sipilan-aktiivimalli/
(Ilta-Sanomien jutun otsikon kuva)

Katkeeko kuningastie aktiivimalliin? Sauli Niinistön poikkeava tuloeromielipide Ylen paljastuksessa.
http://viikkosanomat.fi/2018/01/21/katkeeko-kuningasrtie-aktiivimalliin-sauli-niinisto-poikkeava-tuloeromielipide-ylen-paljastuksessa/

Tags: ,
 ,
 
,
 

http://viikkosanomat.fi/2018/01/22/2018-aktiivimalli-presidentti-kumileimasimena-osa2-sauli-niinisto-mina-en-viitsinyt-kirjoittaa-uudelleen-samaa-lausumaa-se-olisi-ollut-naurettavaa-suoraan-sanottuna/

http://www.helsinkilehti.fi/2018/01/24/etusivu.html

2018. Viikkosanomat-blogista.

2018. Aktiivimalli. Presidentti kumileimasimena, osa3. Sauli Niinistö: ”Mutta älä hyvä Pekka väärentele minun puheitani”

tammikuu 24, 2018

2018. Aktiivimalli. Presidentti kumileimasimena, osa3. Sauli Niinistö: ”Mutta älä hyvä Pekka väärentele minun puheitani”.

Presidenttiehdokas Pekka Haavisto jatkaa itse asian, siis työttömien aktiivimallin, ruotimista. Hän tietää hyvin, että asia on kiusallinen toiselle presidenttiehdokkaalle Sauli Niinistölle, joka presidentin ominaisuudessa vahvisti lain.

Niinistön mielestä olisi ollut naurettavaa, että hän olisi lain vahvistaesssaan liittänyt siihen jonkun lausuman, koska eduskunta itse oli jo lausuman siihen sisältänyt, siis lausuman, jossa lain toteutumista seurataan tarkasti.

Niinistön virhe oli se, että hän käytti sanaa naurettava. Olisihan hän voinut käyttää neutraalia ilmaisua, ettei katsonut minkään lausuman lisäämistä tarpeelliseksi!

Nyt Pekka Haavisto jatkoi ja sai Sauli Niinistön ilmeisesti hermostumaan, emmehän voi olla siitä varmoja, hermostuiko Niinistö oikeasti. Voihan näin olla, jos toiselle kierrokselle joudutaan ja mielenosoitukset ja lakot ja muut mielenilmaisut aktiivimallia kohtaan senkun yltyvät, niin Niinistö joutuu tapahtumien keskelle, vaikka sivussa haluaisikin pysyä.

Vaikka maan hallitus kepittääkin työttömiä, niin ei siihen kepitykseen Niinistö haluaisi mitenkään yhdistyä, mutta nyt Haaviston meuhkaamisen jälkeen Niinistö ei siitä maineestaan ehkä eroon pääse.

Verkkouutiset julkaisi Sanomatalossa järjestetyn presidentinvaalitentin keskustelun sanatarkasti. Oheen on lisätty puhujien nimet.

Haavisto:
”Keskustelimme aktiivimallista, oli paljon palautetta siitä pitäisikö presidentin siihen lainkaan puuttua. Keskustelin Sauli kanssasi siitä, ja totesit aktiivimallin osalta, kun kysyin olisiko voinut jättää lausuman tai olisiko presidentti asiaan voinut puuttua: ”En viitsinyt kommentoida, olisi ollut naurettavaa”. Ajattelen suomalaisia työttömiä, joihin tämä aktiivimalli iskee, ajattelen niitä perheitä joihin se vaikuttaa – mikä siinä on naurettavaa?”

Niinistö:
”Miksi sinä muuntelet minun puheeni? Haluan ensin tietää sen – siis tahallisesti muuntelet minun puheeni? Minähän sanoin että eduskunta lausui jo – et taida muistaa itse mitä olet lausunut siellä – mutta joka tapauksessa eduskunta lausui sen lain yhteydessä ponnessa, joka on valiokunnan ponsi, vahvisti sen, että pitää seurata tilannetta niin ettei kukaan menetä työttömyysetuaan sen vuoksi ettei ole tarjolla työvoimapalvelua. Olen täsmälleen siitä samaa mieltä,”

Haavisto:
”Mutta et sanonut sitä?”

Niinistö:
”Sanoin nimenomaan tämän, että eduskunta jo lausui sen, mitä olisin voinut kirjoittaa joten olisi ollut suorastaan naiivia että presidentti kirjoittaa tärkeän näköisenä saman minkä eduskunta on jo itsekin lausunut.

Haavisto:
”Sen voisi sanoa ulos.”

Niinistö:
”Tässähän kävi sitten niin, että, en tiedä, eduskunnan lausunto varmaan aiheutti sen – ehkä sekin, että minäkin kuitenkin suullisesti vahvistin olevani eduskunnan lausunnon kannalla – että hallitus on nyt sitten satsannutkin niihin työvoimapalveluihin jo. Siitä huolimatta asiaa seurataan niin kuin eduskunta lausuu. Mutta älä hyvä Pekka väärentele minun puheitani.”

Haavisto:
”Ei ollut mitään väärennöstä tässä! Ei ollut väärennöstä”.

Niinistö:
”Se oli… Irrotit vain sen lopun, ja se oli täydellisen tahallinen väärennös.”

Haavisto:
”Se lause oli oikein.”

Lähde: Verkkouutiset 23.01.2018
Pekka Haavisto ja Sauli Niinistö vaalitentissä: Tästä sitaatista kuuma sananvaihto
https://www.verkkouutiset.fi/pekka-haavisto-ja-sauli-niinisto-vaalitentissa-tasta-sitaatista-kuuma-sananvaihto/


Lopuksi: Tässä on nyt päästy osaan 3 ja loppua ei taida näkyä varsinkaan silloin, jos Sauli Niinistö joutuu tätäkin asiaa vielä uudelleen presidentinvaalikampanjassa selittelemään. Onhan tässä huomenna torstaina jäljellä vielä Ylen suuri vaalikeskustelu tällä ensimmäiselläkin kierroksella.

Viikkosanomat. Pertti Manninen. Keskiviikko 24.01.2018 10:13.

Lue myös:
03.01,2018
Aktiivimalli. Ministeri Kai Mykkänen keskustelee kansalaisaloitteen ensimmäisen allekirjoittajan kanssa keskiviikkona 03.01.2017 Ylen A-studiossa. 250 kuvaa
http://www.nettisanomat.com/2018/01/04/etusivu.html

11:01.2018
Vastenmielinen Vartiainen. Limbo Peter Nymanin haastattelussa.
http://viikkosanomat.fi/2018/01/11/vastenmielinen-vartiainen-limbo-peter-nymanin-haastattelussa/

13.01.2018
2018. Presidentti Niinistön naiivi usko työllisyyskurssien järjestämisen mahdollisuuksiin.
 http://viikkosanomat.fi/2018/01/13/presidentti-niiniston-naiivi-usko-tyollisyyskurssien-jarjestamisen-mahdollisuuksiin/

13.01.2018
Sipilän aktiivimalli 
http://viikkosanomat.fi/2018/01/13/sipilan-aktiivimalli/

(Ilta-Sanomien jutun otsikon kuva)

21.01.2018
Katkeeko kuningastie aktiivimalliin? Sauli Niinistön poikkeava tuloeromielipide Ylen paljastuksessa.
 http://viikkosanomat.fi/2018/01/21/katkeeko-kuningasrtie-aktiivimalliin-sauli-niinisto-poikkeava-tuloeromielipide-ylen-paljastuksessa/

22.01.2018
2018. Aktiivimalli. Presidentti kumileimasimena, osa2. Sauli Niinistö: ”… minä en viitsinyt kirjoittaa uudelleen samaa lausumaa. Se olisi ollut naurettavaa, suoraan sanottuna.”
http://viikkosanomat.fi/2018/01/22/2018-aktiivimalli-presidentti-kumileimasimena-osa2-sauli-niinisto-mina-en-viitsinyt-kirjoittaa-uudelleen-samaa-lausumaa-se-olisi-ollut-naurettavaa-suoraan-sanottuna/

Tags: 

http://viikkosanomat.fi/2018/01/24/2018-aktiivimalli-presidentti-kumileimasimena-osa3-sauli-niinisto-mutta-ala-hyva-pekka-vaarentele-minun-puheitani/

http://www.nettisanomat.com/2018/01/24/etusivu.html


Helsinkilehti.fi - Helsinkilehti - Helsinki-lehti - Helsinkilehti.fi - Helsinkilehti - Helsinki-lehti - Vastaava päätoimittaja Pertti Manninen - Yhteys: nettisanomat @hotmail.com - Jokaiselle etusivulle!

Kaiken keskellä aina läsnä! - Viikkosanomat-blogi Ilmoita ilmaiseksi sivu! - 101 ilmoitusta -


2018. Tammikuu. Suomi on iso maa, lunta etelä-rannikollakin, ainakin hetken.

Musta koira kaivaa kuononsa valkoiseen lumeen mielenkiintoisia hajuja havaiten.
Uusimaa. Kirkkonummi. Veikkola. Perjantai 19.01.2018 12:18. Kuva: Pertti Manninen.

http://www.nettisanomat.com/2018/01/20/etusivu.html

2018. Sauli Niinistö on jokseenkin eri mieltä siitä, että tuloerot ovat Suomessa liian suuret.
Pätkä Ylen TV-uutisista perjantaina 20.01.2018








Heikki Ervasti, sosiaalipolitiikan professori, Turun yliopisto

Sauli Niinistö on jokseenkin eri mieltä siitä, että tuloerot ovat Suomessa liian suuret.
Pätkä Ylen TV-uutisista perjantaina 20.01.2018
Kuvat: Pertti Manninen.

http://www.helsinkilehti.fi/2018/01/24/etusivu.html

2018. Viikkosanomat-blogista.

Katkeeko kuningastie aktiivimalliin? Sauli Niinistön poikkeava tuloeromielipide Ylen paljastuksessa.

Ylen vaalikoneen tuloksia esiteltiin tv:n uutislähetyksessä perjantaina 20.01.2018. Esillä oli ainakin hyvinvointivaltio, homo- ja lesboparien adoptointioikeus sekä tuloerot.

Toimittaja;
”Väite tuloeroista repäisi selvän näkemyseron istuvan presidentin ja muiden ehdokkaiden välille.”

”Niinistön kanta eroaa myös suomalaisista, joista liki 70 prosenttia ennemminkin vähentäisi tuloeroja.”

Heikki Ervasti, sosiaalipolitiikan professori, Turun yliopisto:
”Siinä on se riski, ettei se käy yksiin kansalaisten näkemysten kanssa. Tuloerojen tasoittamisen kannatus on hyvin vakaata,mutta tämä tuskin heilauttaa Niinistön asemaa vaalikamppailussa.”

Yle TV-uutiset perjantaina 20.01.2018.

KOMMENTTI.
Jo se, että tällaisen kysymyksen voi asettaa, paljastaa Sauli Niinistön kansanliikkeen onttouden. Niinistö on kokoomuksen arvomaailman heijastaja, joka tulee myös esiin hänen aktiivimalli-lausunnoissaan. Kansalaisten on hyvä tämä tietää ja tämän jälkeen täytyy sitten toistaa professori Heikki Ervastin loppusanat, joita ei muuten löytynyt Ylen asiaa käsittelevässä nettijutussa: ”tämä tuskin heilauttaa Niinistön asemaa vaalikamppailussa.”

Viikkosanomat. Pertti Manninen. Sunnuntai 21.01.2018 17:30. On siis vielä puoli tuntia MTV:n vaalitenttiin, joka järjestetään Kallion kirkossa Helsingissä, kotikirkossani, jonka torniinkin koulupoikana kiipesin sisäpuolta korjaustöiden aikaan ja jonka katolla poikaset leikkitappelivat heitä kuvaten ja jonka uudelleen vihkimisessä onnistuin saamaan kaksi kuvaa presidentti Kekkosesta ja hänen upeasta Cadillacistaan. Kuvat ovat olleet kohta parikymmentä vuotta netissä ja ne löytynevät hakusanoilla: nettisanomat, Kallio-kuvat, 3 rullaa …
Laitan linkin tähän myöhemmin.
http://www.nettisanomat.com/galleria/vanhat/
1956/kalliosarja/n0028kallio.htm

http://www.nettisanomat.com/galleria/vanhat/
1956/kalliosarja/kuvat/pojatkirkonkatolla185.JPG

Tags: ,
 ,
 
,
 

http://www.nettisanomat.com/2018/01/21/etusivu.html

Helsinkilehti.fi - Helsinkilehti - Helsinki-lehti - Helsinkilehti.fi - Helsinkilehti - Helsinki-lehti - Vastaava päätoimittaja Pertti Manninen - Yhteys: nettisanomat @hotmail.com - Jokaiselle etusivulle!

Kaiken keskellä aina läsnä! - Viikkosanomat-blogi Ilmoita ilmaiseksi sivu! - 101 ilmoitusta -


Arkisto 2012. Sauli Niinistö 01.01.2012 - 01.26.2012. Gallupit ja vaalien 1. kierros. Lue!
2018. Väärä suunta!



Katso kuvaa tarkkaan, missä se väärä suunta luuraa.

Merja Kyllösellä on oma suuntansa ja se puree lukijaan lukijan haluamalla tavalla!

Kirkkonummen uimahallilla tiistaina 09.01,2017 illan suussa, 15:47, kun vain Kyllösen mainoksen lisäksi Nils Torvaldsin mainos oli jo paikallaan hämärtyneessä illassa, 18:06. Siinä välissä oli Susannan vetämä kansalaiopiston naisvaltainen vesijumppa, miehiä sentään neljännes.
Kuvat: Pertti Manninen.

http://www.nettisanomat.com/2018/01/18/etusivu.html






Rakasta lähimmäistä niinkuin itseäsi. 
3 Moos 19:18
Kaikki, minkä tahdotte ihmisten tekevän teille, tehkää te heille. Tässä on laki ja profeetat.
Matt 7:12
Tse Kung kysyi: "Onko olemassa yhtä sanaa, jonka voisin ottaa elämänohjeekseni?" Kungfutse vastasi: "Sana on SHU, vastavuoroisuus: Älä tee toiselle sitä, mitä et tahtoisi heidän tekevän itsellesi".
Keskustelut 15:23 
Kokoelmasta RAKASTA. Aforismeja, runoja ja mietteitä vuoden jokaiselle kuukaudelle. Toimittanut Arto Manninen. Gummerus 2012.  Tammikuu. Rakasta itseäsi!







Alaskan Yukon 1800-luvun loppupuoli
HAPPY  NEW YEAR Gold Rush - Kultakuume
Charlie Chaplin 1925.
2018 Tammikuu

Osa1 täällä! - Osa2 täällä! - Osa 3 täällä!

Aktiivimalli. Ministeri Kai Mykkänen keskustelee kansalaisaloitteen ensimmäisen allekirjoittajan kanssa Ylen A-studiossa keskiviikkona 03.01.2017. Kuvasarja.

...

...



Aktiivimalli. Ministeri Kai Mykkänen keskustelee kansalaisaloitteen ensimmäisen allekirjoittajan kanssa keskiviikkona 03.01.2017 Ylen A-studiossa. 250 kuvaa.
Osa1 täällä! - Osa2 täällä! - Osa 3 täällä!

Kuvat: Pertti Manninen torstaina 04.01.2017 tekstitetystä uusintalähetyksestä. Osa teksteistä puuttuu ja jotkut tekstit ovat lyhennettyjä.

http://www.helsinkilehti.fi/2018/01/24/etusivu.html








 

Vuosisadan kuva: Sirkka Hämäläinen, Sauli Niinistö, Johnny Åkerholm, Euro, Ei leikkauksille, Palvelujen puolesta! 

  

Sunnuntai 2013-04-21: Vuosisadan kuva: Sirkka Hämäläinen, Sauli Niinistö, Johnny Åkerholm, Euro, Ei leikkauksille, Palvelujen puolesta! Suomalaiset Euro- ja Emu-intoilijat Ylen esittämässä dokumentissa 21:49, 21:54 ja 22:07. Kuvat: Pertti Manninen. Isonna!























Kiitollisuus

"Kustansin vuonna 2000 kirjasen 100 syytä olla kiitollinen. Otan sen yöpöydän laatikosta ja selaan sivuja läpi ..."

Olet selvinnyt tästä päivästä.
Monet eivät selviä, joten ennen kuin käyt nukkumaan, lausu rukous. Kiitä, että sinusta on huolehdittu tänäkin päivänä.

Parhaat asiat elämässä ovat ilmaisia.
Se voi kuulostaa kliseeltä, mutta se on totta. Ystävyyttä, terveyttä tai vapautta ei voi ostaa. Muista pitää niitä arvossa.

Vapaa yhteiskunta.
Maailma muuttuu. Ihmiset tulevat suvaitsevaisemmiksi, demokratia laajenee ja sananvapus kasvaa. Käytä se hyödyksesi.

Tiedät voimavarasi.
Vanhemmiten alkaa ymmärtää, että elämässä ei voi saada kaikkea haluamaansa. Tee sitä, mikä on realistista ja mahdollista, muuten voimasi ehtyvät.

Hyvät uutiset.
Ole niistä kiitollinen, oli tuoja kuka tahansa ja olivat ne kuinka vähäpätöisiä tahansa.

Läheistesi myötätunto.
Se ei ole itsestään selvää. Anna sille arvoa, ilmaise kiitoksesi ja kun aika koittaa, tue ja lohduta vuorostasi heitä.

Eniten menneestä maailmasta ihminen kaipaa kiitollisuutta.

Arto Manninen

(56) Kokoelmasta RAKASTA. Aforismeja, runoja ja mietteitä vuoden jokaiselle kuukaudelle. Toukokuu. Toimittanut Arto Manninen. Gummerus 2012. 







 

Nettisanomat Keskiviikko  2007-04-04. "Äidin rakkaus". Helsinki. Rautatientori. Lauantai 2007-03-31 klo 11. Pertti Manninen. Kuvasarja.
http://www.nettisanomat.com/2007/04/04/etusivu.html 


Totuus

Epäröidessäsi kerro totuus.
Mark Twain

Totuus on arvokkain asiamme. Säästäkäämme sitä.
Mark Twain

Totuus voi vasta silloin vaikuttaa, kun vastaanottaja on sitä varten kypsä. Ei riipu siis totuudesta, että ihmiset ovat vielä niin kaukana totuudesta.
Christian Morgenstern

Totuuden hautajaisissa lauletaan aina samaa virttä: "Minä olen oikeassa ja sinä olet väärässä".
Lin Jutang

(47) Kokoelmasta RAKASTA. Aforismeja, runoja ja mietteitä vuoden jokaiselle kuukaudelle. Huhtikuu. Toimittanut Arto Manninen. Gummerus 2012. 






Kaiken keskellä aina läsnä! - Viikkosanomat- blogi

ARKISTO SYYSKUU 2014.
PAASIKIVEN PATSAALLA.


PAASIKIVEN PATSAALLA. Pieni istuva pysähdys patsaan jalustalla ilmaisia Narinkkatorilla jaettuja mainosnakkeja mutustellen hiukan ympäristöä tarkkaillen ja hetken kuluttua Kiasman edestä lähtevän bussin kyytiin kiíruhtaen.
OPPIA AHMIVA NEITONEN
Kuvat: Pertti Manninen torstaina 2014-09-18 klo 17:11 - 17:20. Helsinki Mannerheimintie.

Kaiken keskellä aina läsnä! - VIIKKOSANOMAT


"Käden ojennus". Uusi tulkinta aikaisemminkin julkaistusta kuvasta. Pertti Manninen. Viikon kuva torstaina 31.07.2003.
http://www.nettisanomat.com/2003/07/31/viikonkuva.htm

Arkisto 2001.

SMILE
from MODERN TIMES

Lyric by
JOHN TURNER and GEOFFREY PARSONS

Music by
CHARLIE CHAPLIN

Moderately, with great warmth


SMILE, thou' your heart is aching,
SMILE, even tho' it's breaking,
When there are clouds in the sky,
you'll get by,
If you SMILE though your fear and sorrow,
SMILE and maybe tomorrow,
You'll see the sun come shining thru
for you.

Light up your face with gladness,
Hide ev'ry trace of sadness.
Alto' a tear
may be ever so near,
That's the time you must keep on trying,
SMILE, what's the use of crying,
You'll find that life is still worth while,
If you'll just SMILE.


AIN', hymy voimat antaa.
AIN', hymy taakat kantaa,
harmaatkin pilvet puistat
kun muistat
hymy AIN' pois vie murheen, huolen,
AIN', hymy ilon puolen
tuo auringon paistelulle,
sulle.

Kasvoillesi onni suo.
Suru aina murheet tuo,
nyt ne peitä,
kaikk' kyyneleet heitä.
Nyt se on tehtävä, itku pois,
AIN', hymy elämän tois.
Taistele, muista sääntö vain,
niin, hymy AIN'.

 

Moderately, with great warmth

AIN' - HYMY

suomennos: pertti manninen,
1.0-versio, 17.05.01



modern times - nykyaika. kuvitelma.


http://www.nettisanomat.com/ 2001/05/17/hymy.htm

 

Helsinkilehti - 2018/01/24 - N:o 14 - Presidentti ja aktiivimalli. Osat 2 ja 3. - Tästä se alkoi! Arkistokuva ennen ensimmäistä yritystä 2006. Paras imago. - Sauli Niinistö on jokseenkin eri mieltä siitä, että tuloerot ovat Suomessa liian suuret. Pätkä Ylen TV-uutisista perjantaina 20.01.2018 - Katkeeko kuningastie aktiivimalliin? Sauli Niinistön poikkeava tuloeromielipide Ylen paljastuksessa. - Suomi on iso maa, lunta etelä-rannikollakin, ainakin hetken. Kuva. - Väärä suunta! 2 kuvaa vaalimainosten kasvoista. Merja Kyllönen ja Nils Torvalds. - Osa3. Aktiivimalli. Ministeri Kai Mykkänen keskustelee kansalaisaloitteen ensimmäisen allekirjoittajan kanssa keskiviikkona 03.01.2017 Ylen A-studiossa. 250 kuvaa - Happy New Year - SMILE from MODERN TIMES - Hymy - PATSAALLA - KUVAT. KAMPISSA. - Vuosisadan kuva - Kuva. Käden ojennus. Karuselli. - etusivu - Keskiviikko 24.01.2018 - Kuvasanomat - Sanomatori - Viikkosanomat - Härkää sarvista - 12.fi -

2018,

N:o 14 Helsinkilehti.fi - Helsinkilehti - Helsinki-lehti - Helsinkilehti.fi - Helsinkilehti - Helsinki-lehti - Vastaava päätoimittaja Pertti Manninen. Yhteys: nettisanomat @hotmail.com - Sivu 2018-01-24 ja 2018-01-29, nettiin 2018-01-29 13:04, linkkejä 2018-01-29.


Sivun alkuun!

 

Sivusto rakennettu nettisanomat-sivuston pohjalta torstaina 2018-02-08. Nettiin 00:10.
Nimiö madallettu sunnuntaina 2018-02-18.